20 december,  een dag om weer de regie te krijgen en te houden! De dag om te zorgen dat je eigen IK weer belangrijk wordt!

Want, wanneer heb jij voor het laatst bij jezelf “onder de motorkap gekeken?”

“Te druk, geen tijd, dat komt wel als ik straks weer in een rustiger vaarwater zit…”. Veelgehoorde excuses. Veel mensen zorgen beter voor hun auto dan voor zichzelf. Vreemd eigenlijk. Je brengt je auto toch ook periodiek naar de garage voor een keuring om te voorkomen dat je stil komt te staan aan de kant van de weg? Waarom doen we dat dan zo weinig voor onszelf? En gaan we pas aan de slag als we klachten beginnen te krijgen of niet langer lekker in ons vel zitten.

Is het niet tijd om te stoppen met al die bordjes in de lucht houden?

Wat kun je verwachten?

Een (h)eerlijke inspirerende dag voor jezelf, waarin we gaan kijken naar waar sta je nu en waar zou je naartoe willen.  Een dag om je eigen ik weer belangrijk te vinden.

Ik neem je mee in mijn BV-OMA, (  bewegen, voeding, ontspanning, mindset en actie ) en alles wat je nodig hebt om weer de regisseur te worden van je leven en je gezondheid! We starten daarbij eerst met je mindset, en actie en ontspanning, want dat moet eerst de aandacht krijgen om met beweging en voeding aan de slag te kunnen gaan.

Een dag om weer te  voelen en ervaren wat JIJ wil, maar nog belangrijker NIET meer wil. Zodat je gaat starten met het maken van betere keuzes voor jezelf, die jouw leven en gezondheid fijner maken en jij weer de regie krijgt.

Voor wie is deelname aan deze dag interessant?

 • Voor elke vrouw die na een periode van rennen, vliegen, lopen, vallen en weer opstaan eens een dag bewust stil wil staan bij belangrijke vragen als: hoe is het nu eigenlijk met mij? Wat heb ik nu nodig!
 • Voor iedereen die brutaal eerlijk naar zijn leven en gezondheid wil kijken en ECHTE verandering wil!
 • Voor iedereen die moe is van het zorgen en die bordjes wil laten vallen, om bewustere keuzes te gaan maken voor je eigen geluk.
 • Als je een betere balans wil tussen privé en je werk.
 • Als je wil loslaten en weer de regie wil over jou leven!
 • Als jij je eigen IK weer belangrijk wilt vinden.

Waarmee ga je naar huis?

 • We starten met waar sta je nu, waar loop je tegenaan en wat wil je anders? Wanneer is jou dag geslaagd?

 • Vitaliteitscheck op 5 gebieden ( voeding & beweging, je gevoel & emoties, je gedachten & overtuigingen, wie ben je nou & wie wil je zijn, en doelen stellen & actie) en kijken we hoe is het NU en starten met hoe zou je het willen.

 • Na de vitaliteits check heb je inzicht in waar je nog dingen beter zouden kunnen en die stap gaan we direct zetten.

 • Bij alles wat je wil en ook niet meer wilt is je hoofd, dus je gedachten vaak de regisseur, dus die oude gedachte ( oude verhaal) wordt een nieuw verhaal

 • Ik ga aan de slag met JOU, zodat jij weer de regisseur kan worden van je leven en je gezondheid! Dus volop in actie.

 • Volop tijd om vragen te stellen en antwoorden te krijgen.

 • Het is een dag waar je nog lang over napraat, maar vooral een besluit neemt voor jezelf, loslaat, plezier hebt en jezelf weer belangrijk vindt!

Ja, kom maar op met die verander je leefstijl dag

Kosten

Kosten voor deze dag zijn € 47.- Dit is inclusief, ( luxe)  koffie, thee en water gedurende de dag en een overheerlijke lunch, opschrijfboek en mij krijg je er gratis bij.

Om iedereen tot zijn recht te laten komen en persoonlijke aandacht te kunnen geven, is er plaats voor maximaal 20 personen, dus reserveer je plaats want vol=vol

Praktisch

Deze verander je leefstijl dag is  op vrijdag 20 december

Locatie:  Pesthuisje in Haelen

Op vrijdag ben je vanaf 09:00 uur van harte welkom, we starten om 09:30 uur. De dag duurt tot 15:30 uur en er is een mogelijkheid om na te kletsen.

Een week voorafgaand ontvang je verdere informatie, zodat je alvast kan gaan voor bereiden en genieten.

Ik kijk ernaar uit je vrijdag 20 december te ontmoeten!

Vitale  groet,

Linda Lahaije

Meld je aan voor de verander je leefstijl dag!


Na ontvangst van je aanmelding ontvang je van mij een factuur. Je plaats is gereserveerd na betaling hiervan.