Je wilt weten wat een individueel vitaliteitstraject voor je kan betekenen. Lees dan verder!

Hoe ziet het individuele traject eruit?

Het traject is helemaal voor jou alleen, je hebt quality time met mij!

Het hele traject is gericht op jouw behoefte. Een hoop wordt al duidelijk als je de vitaliteitscheck invult. Dan wordt direct inzichtelijk waar je valkuilen zitten, maar ook waar je al mega sterk in bent. Dit wordt onze uitgangssituatie.

Het individuele leefstijltraject duurt 12 weken en daarin hebben we 8 coachmomenten.

De vitaliteitscheck ontvang je een paar dagen voor onze eerste afspraak. Je vult ‘m thuis in en brengt ‘m mee naar onze eerste afspraak.

Bij de eerste afspraak doen we de voedingsanalyse en nemen we de vitaliteitscheck door. Deze afspraak duurt ongeveer 1-1,5 uur. Ik weeg je met een speciale weegschaal die o.a. je vetpercentage, spiermassa, visceraal vet, je echte leeftijd en je verbranding kan meten. Ook meet ik je bloeddruk en je pols, dit om een uitgangswaarde te hebben en een totaal plaatje te krijgen rondom jouw gezondheid.

We bekijken samen waar jij verbeteringen zou willen en we maken een plan van aanpak. We zetten de eerste stap naar een verbetering.

Op de eerste afspraak  plannen we de andere 7 coachmomenten direct in, dus neem je agenda mee! De vervolg afspraken duren steeds een uur.

Waar het probleem zit, zit vaak ook de oplossing

 Tussen de afspraken in ontvang je van mij mails met opdrachten en ondersteuning, die we weer verder uitwerken tijdens onze afspraken.

De afspraken zijn bij mij in de praktijk, of buiten in de natuur. De natuur laat je uit je hoofd gaan en zorgt dat je weer gaat voelen en ervaren. Daarnaast zorgt wandelen ervoor dat je stress kunt loslaten! Een klassieke win-win situatie.

Ben je er klaar voor?!

Ja, ik wil verandering!

Wanneer?

Als jij er ECHT klaar voor bent en de keuze maakt om actief je gezondheid aan te gaan pakken, zodat je weer optimaal in je vel gaat zitten. Want als je goed in je vel zit, kun je betere keuzes maken, niet alleen privè maar ook zakelijk. Als je heerlijke dagen hebt, zie je mogelijkheden, anders zie je beren …

For things to change, you’ve got to change (Jim Rohn)

Waar?

In mijn praktijk, of we gaan naar buiten.

Wat is de investering in jezelf?

Het traject vergt tijd en je commitment. Naast de coachmomenten is er extra ondersteuning in onze besloten Facebookgroep, via mail en video. Op meerdere vlakken krijg je tussendoor opdrachten, tips en advies.

Wat is de investering in jouw gezondheid?

De financiële investering bedraagt € 1297,-. Je werkgever is vaak bereid om deze investering samen met je te maken.

Je ontvangt hiervoor privé-coaching en een traject dat speciaal is toegespitst op jouw wensen en aandachtsgebieden.

  • Een week voordat het traject start, ontvang je per mail een vitaliteitscheck die je ingevuld meeneemt naar onze eerste afspraak.
  • Je krijgt een uitgebreide voedingsanalyse en ik meet je door met een speciale weegschaal. Deze meet onder andere je vetpercentage, spiermassa, verbranding, echte leeftijd en vet rond je organen. Daarnaast meet ik je bloeddruk. Normale kosten € 127,-, inbegrepen in het traject.
  • Tijdens het traject zijn er 8 coachmomenten van 1 – 1,5 uur. Tussendoor krijg je opdrachten en hulptools per mail en maak je gebruik van een besloten Facebookgroep.
  • Koffie, thee en water.
  • Veel plezier en lol om met jezelf bezig te zijn. Het cadeautje van je gezondheid ontvang je direct door aan de slag te gaan.
  • Inzicht, maar vooral een verbetering in je gezondheid, vitaliteit. Inzicht in je handelen, waarom doe je de dingen zoals je ze doet, zodat je ze in je voordeel kan laten werken, ipv tegen je werken. Echte verandering want gezondheid begint bij de eerste stap, de keuze maken om je fysieke en mentale gezondheid te verbeteren, want die moeten in balans zijn om optimaal te kunnen functioneren. Daarnaast ontvang je een dynamische begeleiding van ondergetekende.

Ben je overtuigd van de kwaliteit van dit traject en het feit dat ik persoonlijk garant sta voor deze training?

Ben je klaar voor een liefdevolle schop onder je kont?

Een berg zeer waardevolle informatie, brutaal eerlijk?

En ben je er klaar voor om effectieve stappen te zetten met jouw gezondheid?

Schrijf je dan nu in!

Ja Lahaije,  ik ben klaar voor die schop onder mijn kont!

Ja, ik wil verandering!

Geïnteresseerd in dit traject? Maar is dit niet het juiste moment?

Je vitale zaak ebook

Download dan nu mijn GRATIS tips!

Je KUNT hiermee al een verandering in gang zetten, als je deze samen met je medewerkers ook ECHT gaat toepassen.

Meld je aan en download gratis tips

Wil je eerst sparren?

Dat kan! Ik bied ik je een gratis vitaliteits gesprek aan van 20 minuten, dan kijken we samen wat op dit moment het beste past bij jou!

YEP, hier is mijn vraag!