Wie is Linda Lahaije?

Jarenlang heb ik de signalen die mijn lichaam en hoofd gaven FORS genegeerd. Klachten als overgewicht, pijnlijke schouders, opgeblazen buik, hoofdpijn, vergeetachtigheid, kort lontje, moe, veel stress. Totaal niet lekker in mijn vel…..

Op een ochtend wilde ik opstaan en kon ik niet meer omhoog, maar ja ik MOEST verder van mezelf want een moeder en ondernemer kunnen niet uitvallen. Dus pijnstilling en verder, tot ik diezelfde week mijn enkel omzwikte en een botje in mijn voet brak. Dat was het moment voor mij dat de tranen en mijn frustratie eruit kwamen.

Mijn kinderen en man en alles kwam altijd op de eerste plek. Ik dacht

Shit waar ben ik gebleven, waar ben ik mezelf verloren?

De kilo’s die ik door alle stress was aangekomen kreeg ik er niet af, wat ik van mezelf ook allemaal moest doen en laten. Toen ook de overgang om de hoek kwam kijken was mijn plaatje compleet.

Stil staan

Dat was voor mij het moment dat ik me zo sterk voelde.

Dit moet echt anders, ik wil weer de regie over mijn leven en gezondheid!

Door die breuk in mijn voet MOEST ik even stil staan.

En weet je wat het erge was…. Ik was notabene een gespecialiseerde verpleegkundige. Ik was beter in zorgen voor een ander dan in zorgen voor mezelf.

Ik heb nu iedere dag een top dag, zit heerlijk in mijn vel, heb de balans in lichaam en geest en voel me weer Linda in plaats van moeder van, vrouw van, ……

Ik hoor je nu denken “Jij hebt makkelijk praten”. Nee ik heb een keuze gemaakt en ik ben meer bewuste keuzes gaan maken, die zorgen dat ik me lekker voel.

Dit gevoel gun ik elke vrouw. Waar de pijn zit, zit ook de oplossing en die zoektocht ga ik heel graag met je aan!

Gewoon doen

Mijn visie op een integrale leefstijl is eigenlijk simpel, dat is het gewoon doen.

Alles begint bij de eerste stap en het maken van een keuze. Een keuze voor jezelf, jouw lijf, jouw gezondheid.

Vaak wordt iets eenvoudigs zo ontzettend moeilijk gemaakt en dat hoeft helemaal niet!

Een gezonde leefstijl is eenvoudig, maar de keuze moet JIJ maken!

Wat je over mij moet weten

Ik ben een klein huppeltje van 1.60 meter, maar groot in mijn daden. Ik doe daarmee graag mijn sterrenbeeld (stier) eer aan. De stier staat garant voor doorzettingsvermogen en enthousiasme.

Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg, ook als je niet kijkt.

Daarnaast ben ik brutaal eerlijk, dus ik zeg niet wat jij wil horen, maar laat jou zien wat je niet ziet of doet. Ik houd je een spiegel voor, want alleen lieve koekjes bak ik niet. Daar help ik je helemaal niet mee. Daarbij bak ik niet graag koekjes dus dat komt mooi uit.

Ik ben dynamisch. Ik ga niet met je dansen, al kan ik dat wel wat. Verwacht niet dat je bij alleen mij op een stoel mag zitten. NEE, ik ga zo nu en dan met je op pad. Wandelen, in beweging zijn, zorgt dat je uit je hoofd gaat en beter naar jezelf weer leert luisteren en voelen.

Ik hou wel van de nodige humor, want soms is het al zwaar genoeg. Ik lach heel graag met je mee, want wij vrouwen nemen ons zelf vaak veel te serieus. Lekker in bad zitten zonder dat schuldgevoel. Of effe lekker zitten zonder dat je denkt, “maar dit en dat MOET ook nog”.

Dus ik laat je ook weer lachen om jezelf, om dat interne ikje dat zeker gaat protesteren, maar wat je leert herkennen en er mag zijn, alleen die mag niet meer de overhand hebben.

Mijn grote hart is van Aernout en mijn twee heerlijke kinderen, mijn honden Joep en Rio.

Daarnaast heb ik nog een extra kindje en dat is voeding. Ik ben erg bewust bezig met voeding omdat ik weet dat 80% van alle klachten voedinggerelateerd zijn. Ik eet bewust vegetarisch, ondanks dat ik een frikadel erg lekker vond.

“Maar ja hoe pak ik het aan dan? Ik weet niet hoe …”

Ik moet dan direct aan dat liedje denken “ik weet niet hoe, ik weet niet hoe”. En dat is een andere Linda, die niet weet wie het zingt, maar het swingt en dan maakt de rest voor mij niks uit!

JIJ weet wat niet lekker loopt, ik heb de HOE je het op kan lossen. Je zult het eerst los moeten laten, zodat het weer op de goede manier naar je toe kan komen!

Ik kan je van alles vertellen, zoals:

  • ik kom snel tot de kern,
  • ik neem de tijd voor je,
  • ik kan me goed inleven,
  • ik kan goed luisteren,
  • en zo verder

Ja, sodeknetter, dat mag ik hopen als je als coach werkt! Dat is voor mij normaal en alle leuke, gekke, speciale Linda-dingen krijg je er gratis bij.

Mijn doel is dat jij, met al je wensen, behoeften en gevoelens, weer de regie krijgt over je eigen leven!

Om fit, en gezond verder te gaan!

Maak een afspraak

Maak een afspraak